Gelresoft

Business Intelligence - Self Service Management Reporting and Analysis

Klanten

Wij vinden het belangrijk dat uw management altijd "in control" is en op elk moment kan bijsturen. Dit faciliteren we door hun sturingsmiddelen te optimaliseren d.m.v.:

- Inzicht en overzicht te geven van de resultaten

- Altijd slechts één versie van de waarheid te tonen

- Een self-service tool te bieden

Omdat elke branche en organisatie anders is, vraagt elke BI-oplossing een klantspecifieke aanpak. Daar besteden we graag voldoende tijd aan, zodat we een oplossing op maat aanbieden waar u als klant lang van kan profiteren. Met onze uitgebreide ervaring in tal van branches kunnen wij u daarbij uitstekend adviseren.

Wij voelen ons betrokken bij onze klanten en streven ernaar dat onze klantenkring op een tevreden manier gebruik maakt van onze krachtige en betaalbare BI-oplossing die rapporteren en analyseren gebruiksvriendelijk, laagdrempelig en doeltreffend maakt. Wij geven de voorkeur aan sterke relaties met klanten en partners waarin continuïteit, transparantie, betrokkenheid en klantrelatie centraal staan. Wij gaan voor de beste BI-oplossing voor onze klanten en voelen ons hier met onze klanten gezamenlijk verantwoordelijk voor.